2015. január 13., kedd

Új év, új élet :)

Békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek csupa széppel és jóval, szerencsével, kalandokkal, harmóniával... :) Remélem, az idei évünk még klasszabb lesz, mint a tavalyi volt! :P (Megjegyzem, az utolsó egy hónapban annyi minden történt, hogy hirtelen nem is emlékszem az év többi részére.... :D) Egy biztos: életemben először utazhattam Európán kívülre, a világ másik végébe és - bár már ez önmagában is elég lett volna az izgalmi állapothoz - mindezt már férjes asszonyként tehettem meg. :) Akik ismernek, akár csak egy kicsit is, azok tudják, hogy ez nekem milyen sokat jelent. Semmi sem változott, de mégis minden megváltozott. :)


Olyan gyorsan történtek az események, hogy mire elkezdtük volna megszervezni, már túl is voltunk rajta, és mire felocsúdtunk volna, hogy férj és feleség vagyunk, már a repülőgépen ültünk. :) Az utazás maga is végig felfoghatatlan volt, nem is tudom megmondani, hányszor éreztem azt, hogy ezt csupán álmodom, pláne, hogy kint is megerősítettük az itthoni esküt :), így aztán most kezdjük az egészet "emészteni" és felfogni, mióta itthon vagyunk és újra szembesülünk a szürke hétköznapokkal. Ok, ezek a hétköznapok most nem is annyira szürkék, mert rengeteg a tenni-és szervezni való, de azért már mégis csak ki kellett zökkennünk a pálmafák, az aranyló homok és a kellemes meleg nyújtotta vattacukorszerű mindennapokból.... De hát, ahogy drága Albert mondta A tizedes, meg a többiek című örökbecsű alapműben: "Minden elmúlik egyszer...." De a mi közös életünk, igazi és hivatalosan is elismert családként (!) még csak most kezdődik. :)  (Tisztában vagyok vele, hogy ennél lényegesen több részletet érdemelnének az események, de ezt idő hiányában, valamint a sajnálatosan nagy munkamennyiség figyelembevételével kénytelen vagyok későbbre halasztani, de ígérem, hamarosan folyt.köv!) 

5 megjegyzés:

  1. Akkor most már végre gratulálhatok!
    Gratulálok és gyönyörű, boldog közös életet kívánok nektek!
    Illetve követelem a mielőbbi folytatást Szomszédiáról!

    VálaszTörlés
  2. Nos, akkor gratulálok én is :)
    Legyetek nagyon boldogok! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagy gratula, nagyon búék és nagyon nem augusztusban tessen szives folyt köv. ;-)

    VálaszTörlés
  4. Nagy gratula zúgolvasódként, és szintén friss, 3 hetes házasként. :)))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a kedves szavakat és mindenkinek hasonló jókat (sőt, még jobbakat!!!!!) kívánok. Millió puszi - és extra köszönet, hogy a mostanában erősen akadozó blogtevékenységem ellenére is még itt vagytok! :)
    Orad, nagyon sok boldogságot Nektek!!!!! :) Remélem, most már nem "csak" zugolvasóként fogsz funkcionálni a továbbiakban. ;) "Jövünk" ugyanis egymásnak egy-egy esküvői beszámolóval. ;)

    VálaszTörlés